Timberline Construction

Canton, MA

A NEW HEADQUARTERS FOR OUR OFFICE

This 30,000 SF fit-out renovation project was for our own headquarters located in Canton, MA. This project had a transformative impact on our larger business goals and strategic vision. Our team excelled through proactive planning, communication and coordination with all project partners.

The facility features large custom windows to bring natural light in throughout the entire office, collaboration spaces, a large multi-purpose room to hold Town Hall meetings, renovations to restrooms, a large golf simulator and pool table, an open concept kitchen area, fitness center and an outdoor patio for company gatherings. In order to save time, allowing for shorter phases and shorter displacement of employees, the decision was made to utilize modular wall systems to speed up the construction of the walls for a number of offices and conference rooms. 480 (335-Watt) solar panels were installed on the roof of the main building.

Back to Corporate Projects

Get in touch

Reach out. We’ll respond.