Corporate

Broadcom Ltd.

Andover, MA
Architect: Visnick Caulfield
Square Footage: 35,000 SF

This tenant improvement project took place on the first floor of Broadcom Ltd.’s occupied, Class-A office space. The renovation consisted of a new, sleek and contemporary workspace, conference and huddle rooms, a new community room with UPS system along with a state-of-the-art electronics lab, a computer room and testing areas. The new entry lobby area has full height double glass doors with ceramic tile and a multi-color panel feature wall. Conference rooms and huddle rooms all have interior storefront aluminum door and sidelight frame glazing systems. The break room and kitchen has an open ceiling concept with ceiling clouds and pendant fixtures, custom banquet seating and a decorative vinyl plank floor. Computer rooms and lab areas are conditioned with new cooling systems, including HVAC piping and equipment and roof top units. New structural platforms for the mechanical equipment were installed and tied into the existing building rooftop systems. A new compressed air system with a full size air compressor unit was mounted on the roof on a custom rack and feeds the new lab bench areas.
Site by Clockwork Design Group, Inc Hosted on the FirmWise Platform